Kontakta oss direkt: 08-642 94 00
E-post: info@hammarbymarinservice.se

Ge din Yamaha bästa möjliga service

Att regelbundet se till att din båt får service ger inte bara dig ett bekymmersfritt båtliv. Det är en investering i båtens livslängd och andrahandsvärde. 


En båtmotor kräver omsorg och skötsel

Regebunden service är den bästa vägen mot ett bekvämt och härligt båtliv. Under en säsong så blir båten påverkad av både regn, blåst och inte minst vattnets krafter. Med service och underhåll minskar du risken för motorhaveri och slitageskador.

Oavsett modell eller båtmotor är de moderna motorbåtarna en delikat sammansättning av teknik och mekanik. Låt därför alltid utbildade båtmekaniker utföra service på din båt. Hos Hammarby Marinservice får du decennier av erfarenhet, men också spetskompetens inom Yamarin-modeller och Yamaha-motorer. Våra mekaniker går regelbundna utbildningar varje år för att alltid vara uppdaterade för att ge din Yamaha motor bästa service och prestanda. Det tjänar du och din båt på.

Service är en investring i båtens värde

Med hjälp av service i rätt tid av kunniga båtmekaniker får du en båt som ger dig glädje säsong efter säsong. Men eftersom motobåtar också har bra andrahandsvärde är service även en investering i din båts värde. Var därför noga med att göra översyn av din båt, åtgärda problem i tid, planera in service i god tid innan säsongen börjar och välj båtmekaniker som har rätt kunskap. 
​​​​​​​

Välkommen till oss!

.

Boka service hos oss

​​​​​​​
Se till att boka service i god tid. Kontakta oss så bokar vi in en tid för din båt. 

Sprängskisser till Yamahamotorer

​​​​​​​
Klicka här för att hitta sprängskisser till din Yamahamotor.