Kontakta oss direkt: 08-642 94 00
E-post: info@hammarbymarinservice.se

Hammarby Marinservice

En partner för livet mellan hav och horisont.

På vackra Långholmen ligger sedan 2000 Stockholms mest centrala marina. Här finns allt du behöver för ett bättre båtliv. Ett långt båtliv med oss

Tillsammans med oss kan du se till att du får det båtliv som passar dig. Här finns möjlighet att byta upp, skala ned eller hålla kvar vid den båtmodell du redan har, men också via vår båtpool möjlighet att få tillgång till sjön utan att äga en egen båt. Som kund hos oss kan du alltid vända dig till oss med frågor och funderingar. Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet kan du sedan ta beslut som ger dig fantastiska upplevelser med båt.


Yamarin motorbåtar ger dig sjön

Kvalitet i material och teknik, köregenskaper samt stabilitet i vattnet är faktorer som bidrar till härliga och säkra äventyr på sjön. Från starten har alltid upplevsen varit grunden i vår båtförsäljning, och därför är Yamarins motorbåtar ett självklart val hos Hammarby Marinservice. Här hittar du de senaste modellerna redo att provköras på våren, precis som välvårdade begagnade båtar.

Service som utgår från dina behov

Hammarby Marinservice är trygghet, service och tillgänglighet för dig som vill ha ett båtliv som utgår från centrala Stockholm. Du kan få hjälp med alla båtlivets aspekter från köp, båtförsäkring till vinterförvaring, reparationer och service. På Mälarvarvsbacken 10 finns också en rymlig verkstad där rutinerade och erfarna båtmekaniker ser till att din båt allitd är i sin bästa kondition. 


Service och båtkunkap

​​​​​​​Med kunskap och erfarenhet kan Hammarby Marinservice guida dig till din nya motorbåt. Hos oss kan du också boka service och underhåll, vilket ger dig en komplett båtpartner. 

Vi är medlemar av Sweboat som är båtbranschens
intresseorganisation.


Verksamhetens målsättning är att skapa gynnsamma förhållanden för branschen, vara branschens talesman och remissinstans, skapa förståelse för branschens vikt och roll i samhället och inte minst att medverka till en positiv inställning till båtlivet.
För ett tryggt båtägande – anlita en Sweboatmedlem.