Kontakta oss direkt: 08-642 94 00
E-post: info@hammarbymarinservice.se

Försäkringar

Skydda din båt med rätt båtförsäkring.

Båtlivet blir både säkrare och tryggare med rätt försäkring. Hos oss kan du få hjälp med att hitta det bästa skyddet för dig.


Om olyckan är framme

Olika försäkringsbolag erbjuder olika delar som kan ge ersättning för skador, stöld och olyckor. Se till att du har fullgott skydd och att du vet vilka villkor som gäller för just din båtförsäkring. Hos oss kan du få hjälp med reparation vid försäkringsskador, men också hjälp att hitta rätt försäkring.

Om du går på grund

Det är lätt att missbedöma vattendjup, och grundkörning är en av de vanligaste försäkringsskadorna vi hjälper till med. Andra skador som drabbar båtägare är inbrott och stölder, där motorstöld är den allra vanligaste. Oavsett kan du få hjälp av oss att återställa din båt till bästa skick. Hammarby Marinservice arbetar med alla stora försäkringsbolag och använder alltid originaldelar vid reperationer. Alla mekaniker går löpande på utbildning för att alltid vara uppdaterade. Det gör att du alltid har en kunnig partner när du behöver hjälp.

Börja alltid med att kontakta ditt försäkringsbolag

Helförsäkring är att rekommendera när det gäller båförsäkringar. Om du råkar ut för en olycka eller stöld, kontakta alltid polis och ditt försäkringsbolag. sedan det är det bara att höra av dig till oss, så fortsätter vi dialogen med ditt försäkringsbolag. Det ger dig snabbast hjälp, så att du kan komma ut på sjön igen.

Ta hand om din båt och förebygg

Du kan själv skydda din båt genom startspärr och GPS-söksystem. Hos oss kan du få hjälp med att installera NorthTracker. Investera alltid i ett bra motorlås. Det är väl värt pengarna och kan bidra till att din försäkingspremie sänks. 

Hammarby Marinservices försäkringspartner

Svedea
Båtförsäkring för Yamaha-båtmotor

Fråga oss om båtförsäkring

​​​​​​​
Kontakta oss om du har frågor kring båtförsäkring eller har en båt med skador som täcks av din båtförsäkring. Vi samarbetar med alla stora försäkringsbolag.