Kontakta oss direkt: 08-642 94 00
E-post: info@hammarbymarinservice.se

 NYA Yamarin 80 DC

Yamarin 80 DC

​​​​​​​
​​​​​​​Yamarin 80 Day Cruiser är en innovativ kombination av en Day Cruiser och en Walkaround.
Nya Yamarin 80 DC skiljer sig från typiska nordiska Day Cruisers, och även från Yamarins övriga modeller, särskilt när det kommer till designen av fördäcket, som förenklar ombordstigning längs båtens långsidor.
Passagen från den skyddade sittbrunnen går längs båtens babordssida, till skillnad från dagens DC där passagen vanligtvis går i mitten av båten.
På babords sida om öppningen ner till förpiken, finns en nedsänkt, skyddad passage som leder upp till fördäcket. Passagen, som påminner om en Walkaround, har en öppningsbar vindruta och dörr. Fördäcket i sin tur har ett skyddande räcke och är helt platt, vilket gör det enkelt att stå och röra sig på däcket vid tilläggning.  Det är också en utmärkt plats för en solbädd.

Stor förpik med gott om plas för familjen

​​​​​​​
Yamarin 80 DC har en rymlig förpik, med stort ljusinsläpp tack vare stora skrovfönster samt en däckslucka. På babordssidan, under passagen till fördäcket, finns en bekväm divan med fin utsikt genom det intilliggande skrovfönstret. Dessutom finns en separat, rymlig toalett i förpiken. Från förpiken når man också ytterligare en rymlig kojplats som är placerad under sittbrunnen, där två vuxna kan sova skönt.

​​​​​​​Båtens verkliga hjärta är den rymliga sittbrunnen, där upp till åtta personer bekvämt kan umgås. Pentryt på babordssidan är utrustat med en spis, ett kylskåp och en diskho samt gott om förvaringsutrymme. Vid användning öppnas pentryts lock upp och blir en praktisk bänkskiva.