Kontakta oss direkt: 08-642 94 00
E-post: info@hammarbymarinservice.se

Nya Helm Master EX

Yamahas nya autopilot erbjuder en mängd fördelar och ger dig möjlighet att koppla av medan utombordsmotorerna sköter sig själva. Det är en nödvändig installation för det kompletta Helm Master EX-systemet och inkluderar en liten panel på konsolen, en kursgivare under konsolen, en exakt GPS-antenn och en styrenhet.
Det ger många praktiska funktioner för båtkontroll och körning, som kurshållning: med hjälp av finjusteringar kan du hålla dig på rätt kurs, ända upp till den fullständiga autopilot-funktionen, där båten automatiskt följer en fastställd GPS-kurs, vilket ger dig en smidig och problemfri körning. Upptäck fler funktioner i det särskilda avsnittet på webbplatsen eller kontakta din lokala återförsäljare för en fullständig detaljerad översikt över utbudet av befintliga alternativ.
Det senaste Helm Master EX-systemet möjliggör anslutning av en separat, Helm Master EX-joystick var som helst på båten. Eftersom styrplatsen inte kräver någon ratt eller gasreglage bredvid sig är placeringsmöjligheterna oändliga, så att kaptenen kan styra båten från den bästa platsen vid manövrering i trånga utrymmen med exakta hastigheter.

Den extra styrplatsen kan läggas till som en andra station till båtar med Helm Master EX monterad på ordinarie körposition/konsol, eller som tillval som en tredje Helm Master EX-station på flybridgebåtar.​​​​​​​

De omfattande instrumentalternativ som ingår i den nya Helm Master EX har en helt ny CL5-pekskärm i färg och det särskilt avsedda anslutningsgränssnittet för en mer fullständig och stressfri kontroll över din båt, gjort med stil.​​​​​​​