Kontakta oss direkt: 08-642 94 00
E-post: info@hammarbymarinservice.se

Agapi Club

​​​​​​​Upplev friheten med båt utan att behöva äga en.

Så här fungerar Agapi Club

  • Välj den medlemsnivå som bäst passar dina behov och budget.
  • Vi hjälper dig att hitta rätt kombination av båtar, priser, hamnar och tjänster.
  • Efter din onboarding är det bara att boka båten online och kasta loss!
Ladda ner brochyren

Drömmer du om båt, men inte vill ha ansvaret för en egen? Vill du köpa en båt men är osäker på modellen? Prova Hammarby Marinservices båtpool.För både nybörjaren och den rutinerade

Genom Agapi Club och Hammarby Marinservice kan du boka en båt när längtar efter sjön. Du väljer modell själv och kan byta båt från gång till gång. Du bokar, lägger ut och lämnar sedan tillbaka båten på samma plats. Med en båtpool kan nybörjaren prova båtlivet på riktigt och den mer erfarne njuta av sjön utan ägandeansvar. Allt du behöver göra är att teckna ett medlemskap. 

Hur fungerar båtpoolen?

Båtpoolen består av ett medlemskap. Det finns olika nivåer av medlemskapet, där varje nivå anger vilka båtar du kan boka och var du kan starta din sjöupplevelse. För att bli medlem måste du också gå en kostandsfri kurs i båtkunskap. I den enklaste formen utgår du från en och samma hemmahamn, men det finns också möjlighet att boka en båt på Mallorca. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta rätt nivå för dig.

Hur bokar jag en båt?

När du har lust för att göra en dagsutflykt eller njuta av havet någon timme är det bara att boka en båt. Du bokar dina båtdagar direkt genom en smidig app. Beroende på medlemskap så har du tillgång till olika båtmodeller och olika möjligheter till rutter och längd på båturerna. 

Vad kostar det?

Medlemskapet kostar olika på olika nivåer, men principen är enkel: Du betalar inget utöver medlemskapet. Du behöver inte tänka på att vinterförvara båten, se till att den får service eller betala försäkring. Det enda du behöver göra är att använda båten när du har bokat det och lämna tillbaka den i samma skick som när du tog den. Och som sagt, är olyckan framme ingår försäkring och bärgning i medlemskapet.

Vad innebär de olika nivåerna?

På den första nivån ingår exemeplvis en bokad dag, men också möjlighet att göra spontana dagsutflykter från måndag till fredag från hemmahamnen. Det kostar cirka 15 000 kr per år. På nästa nivå finns möjlighet att göra dagsturer, men också fisketurer och prova vattensport. Läs mer här och här.

Sugen på båtliv men vill inte köpa en egen?

​​​​​​​
Kontakta oss om medlemskap i Hammarby Marinservices båtpool.