Till toppen av sidan
Stockholms mest centrala marina.
Nav
Stockholms mest centrala marina.

Yamarin-båtarnas utseende har förnyats!

12 december 2016

63br_03_2017_1300x740

Glasfiberbåtarna fick ett fräscht nytt utseende med nya skrov dekaler, på samma gång förnyades Yamarin-logon.

På denna nya logo finner vi den bekanta Yamarin späckhuggaren som har fått lite nyare och modernare former. Det nya och moderna utseendet upprepar sig även i Yamarin marknadsföringen och i marknadsföringsmaterialet.

Yamarin önskar forstättningsvis sina ägare en perfekt sommar. Vi blir inspirerade av sommaren, värmen, sammvaron och förutsättningen av en perfekt sommardag på vattnet. Yamarin – Tar dig till sommaren.

yamarin_nya_logga_2017

Vi arbetar med välkända varumärken inom marinbranschen.

Kontakta oss gärna