Till toppen av sidan
Stockholms mest centrala marina.
Nav
Stockholms mest centrala marina.

Bärbar kraft – alltid med dig!

12 december 2016

Den senaste generationen av F2.5 är perfekt när du vill ge dig ut på kortare turer på sjön.

Med sin smarta nya form, är den nu ännu renare och tystare med en mängd nya funktioner. Den är fullspäckad med Yamaha teknik – och den har muskler också – med massor av kraft, suverän hantering och enkel manövrering. Den är också en perfekt extramotor för segelbåtsägare.

Fler förvaringsplatser, en praktisk genomskinlig tank och förbättrad användarvänlig styrning, allt inom räckhåll – tillsammans med ett nytt större, bekvämare bärhandtag – gör denna 4-taktare till ett smartare val än någonsin.

PRIS: 8,990KR

Vi arbetar med välkända varumärken inom marinbranschen.

Kontakta oss gärna